OVER ONS

Ligthart & Röling Consulting staat voor deskundige begeleiding bij het aan- en verkoopproces van onroerende zaken

EXPERTISE

De Nederlandse bevolking blijft groeien en de vastgoedmarkt is erg in trek. Toch is er een immens tekort aan locaties voor woningbouw en bedrijvigheid. De schaarste aan bouwgrond biedt al jaren kansen aan een markt waarop grote investeerders zoals pensioenfondsen, banken en gemeentes actief zijn. Bouwgrond in Nederland vertegenwoordigt een hogere waarde per m² dan agrarische grond. Er is in Nederland voldoende grond beschikbaar die in de toekomst als bouwgrond benut kan worden. Ligthart & Röling Consulting selecteert voor u hieruit de meest kansrijke opties. Wij staan in nauw contact met gerenommeerde marktleiders die grondposities selecteren en verwerven met zicht op toekomstige bestemmingswijzigingen. Wij hanteren effectieve selectiecriteria alvorens wij strategisch gelegen grondposities aanprijzen.

l

WERKWIJZE

Wij bieden u een objectief advies op het gebied van verwerven van grondposities, die zijn gelegen in Nederland en zorgvuldig zijn geselecteerd en getoetst als mogelijke locaties voor gebiedsontwikkeling. De inzet van een onafhankelijke adviseur op het gebied van het verwerven van onroerende zaken leidt tot verlaging van risico’s en vergroot de kans op succes. Wij bieden onze relaties een voorselectie aan van grondposities waarin wij geloven, onderbouwd door feiten en onderliggende onderzoeksresultaten. Wat betekent dit voor u? Ligthart & Röling Consulting biedt u een aanpak op maat voor uw organisatie om te komen tot een strategie om positief rendement te behalen uit de aan- en verkoop van grondposities.

ONZE KERNWAARDEN

○ Specialistische kennis en ervaring op het gebied van verwerven van grondposities
○ Heldere informatievoorziening
○ Ambitieus & innovatief
○ Op de hoogte blijven van marktontwikkelingen
○ Samenwerking met gerenommeerde marktpartijen

Ons verhaal

Ligthart & Röling Consulting biedt een objectief advies op het gebied van verwerven van grondposities, die zijn gelegen in Nederland en zorgvuldig zijn geselecteerd en getoetst als mogelijke locaties voor gebiedsontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker een specialistische consultant te spreken die u helpt met het bekijken van uw mogelijkheden. Ons grote netwerk ondersteunt ons continu met het vinden van de proposities met de hoogst mogelijke kwaliteit en laagste prijs. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.